torstai 16. toukokuuta 2013

Kevätsiivous



Eilenpä päätin siipasta koko kämpän :D Kaikki turhat lehdet roskiin, kaikki talvesta vähänkin muistuttavat vaatteet kellariin, kaikki turha roina (lue: viimeisetkin joulukoristeet) laatikkoihin ja kellariin myös, liinavaatteet vaihtui kesäisiin, pyykkiä pesuun kaksi koneellista, tiskikone hurisemaan ja kädet tiskaamaan, kylppäri pesuun, kaikki pölyt imuriin (pintojen pyyhkimenen jäi vielä kesken), kukat kasteluun, parketti pesuun, vaatteet lattialta kaappiin, parvekkeen ovi ja ikkunat auki (, että kesä pääsee sisään), pikkutavara järjestykseen. Huhhuh! Iso urakka minulle, joka inhoan siivoomista aika vahvasti. Onneksi työn jälki sentään näkyy heti! :D

Ruokakin alkoi olla loppu, joten väsäsin pitkästä aikaa makaronilaatikkoa. Täysjyvä- ja pestopastaa 300g, sikanautajauheliha 700g, kaksi punasipulia, yksi tölkki tomaattimurskaa, 500g hernemaissipaprikaa, munamaito (4dl rasvatonta maitoa + 4 munaa) + mausteet. Kyllä oli hyvää! Puhdasta ruokaa, eikä edes älyttömästi kaloreita :)
Ketsupilla höystettynä. Normaalisti en ketsupista välitä, mutta tähän se sopi hyvin.
Eilen kävin pitkästä aikaa kaupungilla pyörähtämässä, niinkuin jo mainitsin. Olen niin tyytyväinen uuteen takkiin ja laukkuun :P Niistä parempi kuva joskus myöhemmin!

Jokapaikan T-paidat

Keksin yhtäkkiä lisätä pähkinöitä ja siemeniä rahkaan :D Jotenkin yleensä tapana ollut syodä ne erikseen... Tässä siis pähkinä/siemenrouhetta (sis. para-, cashew-, saksan-, pecan-. ja hasselpähkinää, kuorellisia manteileita, auringonkukan- ja pellavansiemeniä)
Nyt on jotenkin turvonnut ja laiska olo... pitäisi saada kunnon hikiliikuntaa aikaiseksi. Jotenki nyt vaan taas niin saamaton fiilis, että voi voi... Mutta eipä tässä voivottelut auta, ei pala rasva valittamisella :D Ulkona kaunis ilma, eikä sen kummempia kiireitä, joten on vaan saatava ittensä liikkeelle!


PS. Tekee hirveesti kurkkua mieli, mutta täältä töistä käsin sitä nyt on vähä hankala saada :D Mutta tässä pieni info-paketti kyseisestä vihreästä puikulasta!

Yep, sekava postaus, mutta mitäpä tuosta! Mycket mukavaa torstaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)