tiistai 14. toukokuuta 2013

Kuvapläjäys

Kesän eka kalareissu Nooran opastuksella
Ensimmäinen kunnon kesäpäivä :)
Härkälinnut lauloivat meille kauniisti ;)
Paljon erilaisia lintuja tuli nähtyä, niitä ei vaan kerennyt kuvailemaan!
Ennätys!
Appura päätyi lautaselle seitin kanssa. Kyllä oli hyvää :P
Munakas vihreillä pavuilla ja juustolla (20g). Persiljaa nippu viereen.
Kasvispyttäriä
Ruisleipää, kanamunaa, keittokinkkua ja selleriä
Currykanakastiketta 200g, riisiä 50g, vihanneksia 150g (siellä alla piilossa :D) + selleriä
 Äitienpäiväviikonloppuna annoin itselleni luvan syödä herkkuja. Olisi muuten tullut niin paljon nyrpeitä naamoja kun en syö missään, eli äidin luona, anopin luona, mummin luona, avokin mummon luona... Huhhuh, kyllä tuli juotua kahvia! Pidin kuitenkin syömingit kohtuullisen pienenä enkä maistanut joka sorttia kahta kertaa, niinkuin ehkä ennen olisin tehnyt :/ Nautin viikonlopusta ilman sen suurempia tunnontuskia :)

Äitille neilikoita :)
Pitkästä aikaa innostuin myös leipomaan! Tässä siis valkosuklaa-lime juustokakku :P
Lauantaina sitten suht myöhään, kun oli pahimmasta turvotuksesta selvitty, hain meille vähän takeouttia. Niin niin, ei ollu hyvä idea, mutta hyvää oli muuten :D Salaatit aina mukaan...
...ja tällä kertaa mukaan lähti Sultana. Tästä tuli uus lemppari. Annos halpa ja pieni, enkä sitäkään ihan kokonaan pystynyt syödä.
Töissä syön edelleen aamiaisen ja joskus välipalan. Aamulla yleensä rahkapurkki ja mehukeittoa, päivällä hedelmiä ja pähkinöitä
Firma tarjoo hedelmät :P Noora siellä mutustaa satsumaa!
Aikamoisen tummia pilviä, kun tänään lähdin kaupunkiin. Ja kotiin kun tulin niin satoikin jo kaatamalla. Kaupoista tarttui mukaan uusi takki (vihdoin!!!), ihana laukku ja kaksi salipaitaa!
Tässä hörpin vettä ja koitan selvitä viikonlopun turvotuksesta. Onneksi töissä tuli liikuttua kunnolla, niin sai vähän aineenvaihduntaa liikkeelle. Töistä kun menin melkein suoraa kaupungille, nälkä jäi vaivaamaan. Subwayhin siis salaatille! Kahvit juotiin Spice Ice:ssa, ja maistoin samalla uutta Frozen Yogurttia. Kaloreita 85 kcal/100g. Lisukkeiksi valitsin pähkinärouhetta ja tuoreita mansikoita; maistui ihan kesältä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)