torstai 6. kesäkuuta 2013

Hengissä ollaan!

Kesällä ei kyllä tule aikaa vietettyä koneella, muuten kun töissä. Näin ollen siis päivitykset ovat aika harvassa :) Työkoneella voisin ehkä silloin tällöin päivitellä (niinkuin nyt!), mutta kuvien muokkaaminen on tällä ongelmallista...

Paljon on tullut tässä puuhailtua! Ja oikeestaan mikään ei liity mitenkään painonpudotukseen... :/ No ei saa masennella! Nyt on kesä ja nautitaan mukavista ilmoista ja hyvästä seurasta. Painoni ei ole tippunut, mutta eipä ole noussutkaan, joten ihan hyvää "ylläpito"- harjoittelua on tullut. Salilla en ole käynyt, enkä jumpissa. En ole laskenut kaloreita tai punninnut annoksia. On tullut herkuteltua, mutta mitään en kadu :) Eilen katsoin The Biggest Loseria, ja kyllä siitä taas uutta puhtia sai. Hävetti vähän tämä oma laiskuus!

Superdieetti alkoi, mutta en ole vielä aloittanut. Kävin kyllä treenivideot ja ruokaohjeet lävitse; hienolta vaikuttaa! Tosin minulla on jo salille oma kaksijakoinen ohjelma, joten jatkan sen noudattamista ainakin vielä.

Viime viikonlopun vietin Helsingissä setäni luona. Jäi sieltä päälle vähän "ylellinen" elämä, ainakin opiskelijan näkökulmasta :D Syötiin ulkona, juotiin skumppaa, grillattiin kaikkia ihania herkkuja, veneiltiin eri kahviloihin... ah, voisin jopa tottua tuohon! Vähän oli karua palata arkeen, ja tunnistinkin pienen masennuksen poikasen lymyävän mielessäni... Mutta nyt jo fiilis paljon parempi! Tällä viikolla on kävin kaverin uudessa asunnossa ja näin pitkästä aikaa koirakaveriani <3 Ollaan edetty opparissa, nähny kavereita, istuskeltu rannalla ja puistossa. Niin ja pakkohan sitä oli käydä vielä hakemaan hoitoa vieroitusoireisiin, eli kävin ulkona syömässä intialaista. Oi että oli hyvää :P

Ja hei, olinhan mä NiceRunissa! Meni mielestäni tosi hyvin, olin vähän yllättynyt :) Eihän siellä koko aikaa tullut juostua, mutta semmoista intervallia tuli kyllä vedettyä. kovia spurtteja oli pakko ottaa että pääsi naismassojen läpi; osallistujia oli jopa 3600! 5km matka taittui 39minuutissa, keskinopeus 7,55km/h. Kolmesti sais pysähtyä sitomaan kengännauhat ennen kuin tajusin vetää ne umpisolmuun x) Tapahtuma oli kaikenkaikkiaan mukava ja onnistunut, varsinkin jälkeenpäin saatu täpötäynnä ooleva picnic-kassi oli monen mieleen ;)

Kamerassani on kuvia sieltä täältä muutamalta viikolta, joten kuvapostausta tulossa jossain välissä!
Eilen Venepuistossa. Not my glasses though! :D

1 kommentti:

  1. Mahtava pudotus jo takana! Ihanaa lukea onnistumisista. Olen uusi lukija blogissasi, mutta varmasti tulen visiitille uudestaankin.

    VastaaPoista

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)