lauantai 15. kesäkuuta 2013

Terapiaa

Maalahden ryhmänäyttely 15.6. BIS4 kasvattaja-ryhmä; Tinwhistle! Hyvä me!! :)
Huoh. Nyt on kyllä melki kuukausi menty niin hunningolla. Oikeasti olo on paha. Nyt nimittäin ollaan siinä pisteessä, että ei yhtään innosta liikkuminen. Eikä muka jaksa syödäkään säännöllisesti ja terveellisesti. Bloginkin päivittäminen on jäänyt, vaikka uutta asiaa kyllä olisi.

Huomenna menen kauppaan ja ostan Superdieetille tarvittavat värkit. Ja menen lenkille, tai salille, tai jumppaan. Ihan mitä tahansa liikuntaa. Ja juon 4 litraa vettä!

Inspiraationa itselleni laskeskelin, että SD:n aikana (Itse ajattelin noudattaa 8 viikkoa) olisi aivan mahdollista saada viimeiset 10-15 kiloa pois ja lihasta paljon tilalle :D

Lupaan päivittää blogiakin taas enemmän. Rakastan kirjoittamista. Rakastan lukemista. Rakastan piirtämistä. Rakastan eläimiä. Kaikki nuo toimivat terapeuttina minulle. Onnistui tekemään tämän postauksen. Olin irlisten kanssa. Juuri aloitin uuden kirjan. Sisäinen taiteilija on myös nostanut vähän päätään...  siirryn aina jonnekin ihan omaan maailmaan, kun syvennyn piirtämiseen... Creepy? :D Ainakin olen nyt saanut näiden avulla taas ajatuksia kasaan ja järjestykseen, joten eiköhän asiat ole järjestymässä!

Ja miksikö olen ylhäällä tähän aikaan? Piirrän ;)

Tony Stark/Iron Man

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)