perjantai 13. syyskuuta 2013

Flunssa väistyy!

Ja sitä myöten liikunta alkaa taas maistua :) Joka päivä olen käynyt tunnin lenkillä. Siitä on hyvä jatkaa kohti syksyä!

Eilen tuli hiukka kiirus kouluun, kun onnistuin nukkua pommiin. Hyvinpä kerkesin ja kahvi kourassa sopimustekniikan tunnille. 2 tuntia urakkapalveluita, laskentaa, tarjouspyyntöjä ja yseä. Sitte pitkästä aikaa koulun ruokalaan syömään. Siis oikeesti pitkästä aikaa. Ehkä noin kahteen vuoteen :D Ja johan muistui mieleen, miksei olla oman koulun ruokalaa käytetty. Ruoka on ihan mautonta... yök. Ei auta vaikka mausteita lisäilisi! Käytiin samalla Nooran kanssa opparin tekoa läpi. Kyllä se tästä :)

Koulun jälkeen yritin soittaa hammaslääkäriä yksityiseltä puolelta. Eräs lääkäri oli täynnä, ja toinen oli koulutuksessa. Suosittelivat Ajanhammasta, mutta odottelen vielä vastausta koulutuksessa olevalta. Jos sitä vihdoin saisi hampaat kuntoon. Eivät ne nyt ihan onnettomat ole, mutta reikiä löytyy, ehkä jopa juurihoidon paikka, rikkinäinen tukikisko tulisi poistaa ja sitten jos vielä ottaisi valkaisun!

Soittelun jälkeen kipaisin Lidlin. TV:ssä on mainostettu Crivitin juoksuvaatteita, ja edelliset Crivitin vaatteeni ovat olleet todella hyviä, joten ajattelin käydä katsastamassa. Mukaan tarttukin juoksupaita ja -takki, pillimalliset juoksuhousut sekä ihanat juoksusukat ja vielä hanskat. Jos tämän setin olisi jostain muualta hakenut, olisi saanut pulittaa aika hyvän hinnan, mutta Lidlistä selvittiin 35€ laskulla 8)

Kaupareissun jälkeen Riina tuli käymään ja käytiin koirien kanssa semmoinen 40min lenkki. Otettin myös vähän näyttelyharkkoja :) Ilma oli taas hankala, kun oli niin kuuma :D Ei tiedä millään mitä ihmettä pukisi päälle! Lenkin jälkeen hyppäsin autoon ja kurvasin piiiiiiiiiiiiiiitkästä aikaa salille. Menin rauhalliseen 30 minuutin selkä-niska-hartia -jumppaan, joka pidetään kuumassa infrapunasalissa. Kyllä vain teki tiukkaa taas tauon jälkeen muutamat liikkeet... Jumpan jälkeen menin vielä infrapunasaunaan 30 minuutiksi. Ihanaa <3 Flunssa suli pois!

Kotona ruuaksi porsaan ulkofiletä, kukkakaalimuusia ja salaattia, pienet päikkärit ja "Olet, mitä syöt" -ohjelma, sitten taloyhtiön talkoihin! Rapusta putsattiin mustia jälkiä, hissin matto vaihdettiin, leikattiin pihlajat uuteen uskoon, istutettiin lisää syreenejä, autotallit ja roskakatos pestiin. Minä pesin pyörävaraston. Kyllä tuli kuuma siinä hommassa! Illan päätteeksi juotiin kahvit ja paisteltiin makkaraa, syötiin mokkaruutuja ja rupateltiin. Kovasti naapurit kiittelivät, kun olimme avokin kanssa mukana, sillä eihän meidän olisi tarvinnut, koska olemme vuokralaisia. Mielellä siellä kuitenkin mukana oli, kun naapuritkin ovat mukavia (Nyt kun parista riitapukarista on päästy eroon! :)) Suunniteltiin jo pihaan uutta grilliä, sekä illanistujaisia.

Yhdeksän jälkeen tulin kotiin, kun alkoi kylmyys vaivata. Avokki lähti vielä parin naapurin kanssa toisen heistä firmalle pariksi tunniksi. Mulle jäi siis oikein hyvin aikaa selata fitspo-sivuja ;)





Ah, tää naikkonen on kyllä niin ispiroiva <3 Toivottavasti itekki vois joskus olla jollekki samanlainen inspiraation lähde :)
Tässä taas hyvä muistutus siitä, että lihasmassa painaa enemmän kuin rasvamassa! Varmasti suurin osa olisi sitä mieltä, että oikeanpuoleinen kroppa painaa ehdottomasti vähemmän kuin toinen...








1 kommentti:

  1. Oli pakko tulla heti vastavierailulle! Ihana blogi sulla :) Totta, nuo lidlin vaatteet on ollu tosi hyviä, munki piti käydä kurkkimassa josko niitä vielä olisi mutta saa nähdä onko kaikki jo menny. Halpoja ja laadukkaita, ja vielä ihan kivan näkösiä!

    Ja voih, nuo muutoskuvat, jumantsuikka noistahan sitä motivaatiota löytyy! Että olis ihanaa jos sitten 20kg:n jälkeen olis pokkaa laittaa oma kuva esille :D

    VastaaPoista

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)