maanantai 9. syyskuuta 2013

Takaisin ruotuun!

Yö nukuttu pitkästä aikaa oikein hyvin. Aamu alkoi Detox-teellä, vedellä ja vitamiineilla. Kamppeet niskaan ja lenkille!
Ihan valtavasti kurkia pelloilla <3
Ihan liikaa puin vaatetta, sai riisua matkan edetessä. Ihana syyspäivä, yli 20 lämmintä tänään luvattu.

Pidempi reitti ja aika rennolla vauhdilla.

Päivitellään nyt vähän kuulumisia viikonlopultakin. Eilen sunnuntaina kävin kaverin siskon koiran kanssa Match Showssa. Oli pojalla haukku päivä + plus unohtui minulle mainita, ettei tykkää näyttää hampaita, niin saatiin sininen, eikä sijoitusta. Kauniisti kyllä ravasi ja nätisti seisoi. Kokemista saatiin ja ymmärtäähän levottomuuden, kun ei pitkään aikaan ole päässyt/joutunut tuollaiseen tilanteeseen. Enemmän treeniä treeniä ja vastaavanlaisia tilanteita vaan!



Eilen käytiin avokin kanssa maakuntamatkailulla. Ensin käytiin Aschan kahvilassa syömässä. Oli niin nälkä, etten kerinnyt napsia kuvia ;) Otin lohileivän ja kaakaon. Sain myös puolet avokin banaanileivoksesta.

Kuumottava tie. Meri ihan vieressä.
Myös silta oli aika mielenkiitoinen!
Kaupasta löytyi tämmöisiä kaunokaisia!
Violetteja myös!
 Lauantaiaamuna avokki lähte kalastamaan heti aamusta, joten en viitsinyt jäädä kotiin jumittamaan. Lähdin äitin kanssa kalamarkkinoille. Itse en ostanut kalaa, kun sitä on jo valmiiksi kotona ihan riittävästi. Äiti osti savusiian ja sitä saatiinkin jonottaa! Myös muikut syötiin rannalla istuskellen :P

Illemmalla Riina tuli koirineen keskustaan. Istuskeltiin torilla ja totutettiin puikkonokkia ihmismassaan. Tosi hyvin meni, kunhan muistaisi itsekin olla aina rauhallinen! Torilta mentiin rantaan juomaan kahvit <3
Wäinö-vauva
Roni nauttii <3

Lauantai-iltana käytiin siskon kanssa syömässä Pinchossa. Siellä en ole ennen käynytkään, vaikutti oikein mukavalta paikalta. Tosi tunnelmallinen. Nauratti napsia kuvia ruuista, mutta pakkohan ne nyt oli blogiin saada x)

Alkuruuaksi vuohenjuustosalaattia. Juomaksi valittiin Caipirinha :P
Pääruuaksi ylikypsää possua ja härkää parilaperunoilla.
Jälkkäri ei kyllä ollut ihan makuuni. Oli aivaan liian suklaista :D Tuo olisi kaivannut jäätelöä, eikä hilloa.

Siinäpä vähän kuulumisia. Flunssa on vieläkin päällä, joten voi olla, etten tänään "paastoile"... Opparin tekoon ja siivoiluun meneepi varmaan tämä päivä. Salilla olisi alkanut BodyCombat, mutta taidan vielä jättää väliin. En kaipaa mitään jälkitauteja flunssan lisäksi! Löysinkin Tumblrista tällaisen hauskan syyskuun "ruotuun palaamis"- jutun. Jos sitä aloittelisi tällä :) Ja jos ruudun takana on muita, jotka kaipaavat motivaation nousua ja kurinpalautusta rauhalliseen malliin, mukaan vain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)