perjantai 6. syyskuuta 2013

Päivä käyntiin

Heräsin jo puoli kahdeksan, mutta nyt vasta sain aamupalan kasaan. Monena aamuna olen syönyt kanamunaleipiä, tällä viikolla kalan kanssa. Mutta nyt teki puuroa pitkästä aikaa mieli ^^
Kaurapuuroa, jossa chia-siemniä, maitoa, kookoshiutaleita ja vehnäleseitä. Päälle pilkoin tuoretta viikunaa. Tosi hyvää, suosittelen! Otin myös kunnon vitamiinicoctailin; 1000mg C-vitaminiimipore, monivitamiini, piimax-C ja sinkkiä. Ja KAHVIA 8) Josko tällä flunssa väistyisi!
Tässä vielä eilisen ruoka. Varmaan oli hyvää :D Makuaisti ei oikein toiminut. Lohesta tuli parilassa todella hyvää! Jäi mehukkaaksi sisältä, mutta rapeaksi päältä. Kastikkeessa sipulia, valkosipulia, siirappia, ruokakermaa, hieman vehnäjauhoja + mausteet. Maku ei ollut toivomani, mutta toisaalta enhän minä mitään nyt maista. Unohdin testauttaa avokilla... Ranskalaisten seuraksi tein turkkilaisesta jogurtista dippiä. Eli lisäsin siihen perunamaustetta, cayenne-pippurua, valkosipulijauhetta ja persiljaa :)
 Tänään olis ohjelmassa kala- ja syysmarkkinat. Myöhemmin ehkä koiruuksia tai salia tai jotain, jos Riinan kanssa nähdään. Mutta chillailen puuroni kera :)

Aurinkoista syksyistä lauantaita kaikille! Nautitaan viikonlopusta, ensi viikolla sitten kurinpalautus ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)