maanantai 16. syyskuuta 2013

Ihana arki! (1/7, 1/4)

Vihdoin alkoi mun arki! Sitä olenkin kaivannut :D Aamulla töihin, töistä salille, salilta kotiin kouluhommia tekemään ja ajoissa nukkumaan. Syksy tulee meneen tosi nopeesti, ja hommaa olis paljo.

Tänään alkoi työt Seppälän koulukuvilla lajittelijana. Aluksi tietysti oli hieman sekasin, mutta mähän olin jo päivän päättää ihan pro! Homma on suhteellisen helppoa, valokuvien lajittelua tilausten mukaan. Hommaa riittää ja aika menee nopeesti :) Hauskan ja mukavan olosta porukkaa vaikutti olevan töissä. Plussana myös, että työpaikka tarjoaa lounaan. Erilaisia leipiä, leikkeleitä, juustoja ja paljon tuoreita vihanneksia! Omsnoms. Huomenna töihin klo 7-15. Iltavuoroviikkoina taas 15-23.

Tänään oli taas paastopäivä. Meni kyllä parhaiten ikinä. Töissä ei ollut nälkä, vaikka vähän kuolailinkin leipien perään. Salilla kävin Hot Joogassa, sekä syvärentoutuksessa. Teki kyllä oikein hyvää... huomasipa taas kuinka jumissa onkaan! Huomenna varmaan lenkille sitten ku salille en taida keretä. Olis mumman luona kahvittelua...

Josta päästäänkin siihen, että ajattelin nyt taas koittaa herkkulakkoa. Meinasin ensin laskea päiviä kolmeenkymmeneen, mutta se on psykologisesti liian haastavaa, joten menen viikko kerrallaan ;) Samoin koitan liikkua sen tunnin pari joka päivä. Paino on päässyt vähän nousemaan ja varmaan sentitkin venyneet. Päivitän ne, kunhan kerkeän!

Ja koska tämä blogin päivittäminen on alkanut sujua ihan kiitettävästi, voisin myös luvata päivittäväni tänne joka päivä syömisiäni ja liikuntojani, sekä motivaatiokuva joka päivälle :D Sais itsekin vähä lisätsemppiä!


Tämän hetken lähtötilanne!

Paino: 82 kg
Lantio: 109 cm
Vatsa: 105 cm
Vyötärö: 90 cm
Reidet: 64 cm


Nyt Docventures-Talous ja sitte zZZZzzZzZ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)