torstai 11. huhtikuuta 2013

Edistystä tapahtuu...

Huhhuh, tulipa taas vedettyä sellaset pakarareisivatsasupertreenit, että huhhuh :D Jumpassa sain varmaan ensimmäistä kertaa kunnon tuntuman vatsalihaksiin. Onnistuin vihdoin paikantamaan myös alavatsat! Ihan mahtava fiilis, kun kerranki koko vatsaa poltti ja näin ollen treeni kulki paremmin. Reidet ja pakarat rääkättiin niin, että enpä tiedä kuinka pääsen aamulla sängystä. Täytyy muistaa venytellä vielä ennen nukkumaanmenoa :)

Ennen treeniä kävin kaverilla harjoittelemassa hänen koiransa esittämistä tulevaan näyttelyyn. Vähän jännitti, mutta hyvinhän se tuntui menevän. Täytyy vaan muistaa muutama pikkuvinkki ja olla päättäväisellä asenteella matkassa. Saadaan sitten koirakin rennoksi :) Btw, en koskaan olisi suostunut entisissä painoissani tällaisiin esiintymisjuttuihin, mutta pudotettujen kilojen alta on paljastunut paljon uutta itsevarmuuta ja rohkeutta kokeilla uutta. Edistystä edistystä!

Hyvä tiimi Tiitin kanssa!
 Edistystä on tapahtunut myös ruokavaliossa. Minulle annoskoot on aina aina aina ollut se suurin ongelma... Ohjaajani on koittanut kovasti myös toitottaa, että koita pienentää annoksia. Sitten olen suurinpiirtein jonku ruokalusikallisen vähentänyt x) Töissä ruokalassa varsinkin tulee usein otettua liikaa ruokaa, enkä "raaski" jättää. Mutta nyt vihdoin vihdoin ja vihdoin tuntuu, että jotain on tuolla aivoissa tapahtunut. Osaan ja pystyn ottamaan kaikkea vähemmän, ja kaiken lisäksi vielä pärjään sillä; tulen täysin kylläiseksi :) Ei ähky vaan sopivan täysi. Tässäpä esimerkiksi äskeinen illallinen:

50g pastaa, 80g tonnikalakastiketta, keltaista ja vihreää paprikaa, kirsikkatomaattia 160g

Löysinpä tänään muuten siistin ohjelman :P Oon jo kauan aikaa ettiny tämmöstä, mutta kaikki on ollu maksullisia. Elikkäs ideana kehonmallinnus omalla pituudella ja painoilla. Sivut löytyy täältä. Tässäpä mun "tulokset" :D

Aloitus 95kg - Nykyinen 80kg - Tavoite 65kg (Pituus 167cm)
Tavoite näyttää kyllä hyvältä :P Tarkoituksena olisi tosin hankkia myös lisää lihasmassaa, hieman ulottuvuutta ja kiinteyttä siis. En halua olla laihaläski! Äääks aivan rupee jäsnkättään :P Ehkä vielä joskus. Hyvällä mallilla kuitenkin ollaan; laskeskelin, että vyötäröltä, vatsasta ja lantiolta on yhteesnsä lähtenyt jo yli 60cm!!!! Uskomatonta. Myös tän päivän punnituksessa vaaka näytti -1kg maanantain punnitukseen verrattuna. Tosin nää punnitukset tehdään aina illalla jumpan jälkeen salilla, joten painohan heittelee sinne sun tänne. Mutta kuitenkin hyvälle mielellehän tuosta tuli :)

Eli kyllä sitä edistystä tapahtuu ihan kaikilla osa-alueilla. Niiiiin siistiiii :) Nyt venyttelemään!

P.S. Ajattelin lisätä ihan oikeenkin "edistymis"-kuvan vielä:

95 vs 85

1 kommentti:

  1. Mahtavaaa!! niin ihailtavaa tuo sun motivaatio! mäkin eilen muuten maistoin starnutrition whey-80 minttusuklaata ja jopa minä -joka en normaalisti tykkää protskujauheista- pystyin juomaan ongelmitta (maitoon sekotettuna) jipii ehkä sittenki saan päivän proteiinitarpeen täytettyä :) hehkutin eilen äitille sun lähteneitä senttejä ja kiloja niin seki oli aivan ymmällään, tsemppiä kovasti !!

    VastaaPoista

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)