keskiviikko 17. huhtikuuta 2013

Kuulumisia

Tänään tuli vihdoin kotiin Better Bodies kahdet housut! Yritin niitä kuvaillakin, mutta meillä on niin ahdas ja pimeä eteinen että eihän siitä oikein mitään tullut... Tilasiis tuulihousut ja collegehousut, toiset kokoa L ja toiset M. Uskomatonta, että naisten M-koko sopii :D Niin hyvä fiilis! Vähän sieltä "muffin-top" vielä tursuaa, mutta eivätpä ne kireätkään olleet.

Nämä oli aivan ihanat ^^
Fitnesstukun paketissa tuli mukavaa kaupanpäällistä. Vitamiineista oli hyvät arvostelut ja tuo "lokero"sheikkeri tulee kyllä tarpeeseen! Saa siihen esim. avaimet kiinni, ja lokeroihin tabut ja jauhot :D
Tänään aamulla kiireessä laitoin päälle pitkästä aikaa yhden vanhan paidan. Työpäivän aikana rupesin miettimään, että eikös tää paita ollu viimeksi aika kiree vielä. Paita oli päälläni tässä kuvassa:

Tuo ruutupaita siis.
Ajattelin sitten napsaista uuden kuvan sama paita päällä:

Kyllähän siinä eroa entiseen näyttäisi olevan. Kiloina kuvien väli on noin 4-5 kiloa. Kävin tänään tutulla terkkarilla ja hän ei ollut tunnistaakaan :D Katsoimme tiedoista, että en ole koskaan painanut näin vähää hänen vastaanotolla käydessä. Ja eka käynti oli jo vuonna 2007! Tuli kyllä tosi hyvä fiilis. Samoin ennen korkea verenpaineeni on nyt normaali, sekä varasti sen johdosta myös toistuvat pääkivut lähes poissa :) Tällaiset terveyteen vaikuttavat hyödyt on erittäin tyydyttävä huomata. On oikeasti parantanut omaa elämänlaatua! Vähän nauratti kyllä, kun terkkari varoitteli, että katso nyt ettet sitten liikaa laihdu ja väärin keinoin. Sanoin hänelle, että raukkauteni ruokaan ja mielenkiintoni ravinnon sisältöön on niin suuri, että sellaista ongelmaa ei koskaan tule.

Siitäpä siis voisimme siirtyä ruokapuoleen :D Tällä viikolla kalorit on pyöriny päivittäin siinä 1500 paikkeilla. Paino tuntuu yhä jumittavan, joten en tiedä olisiko ongelma nyt sitten energian vähydessä. Pitäisikö kalorit nostaa 2000 vai laskea 1200? Mitä mieltä? Ajattelin jo aiemmin tuota 1200, mutta tuntuu, että se on liian vähän kroppani toimintaan... No joka tapauksessa, tällä viikolla pääosassa on ollut salaatti :P Omnomnom, niin hyvää!

- Ituja, parsakaalia, kurkkua, sokeriherneitä - Paprikaa, kirsikkatomaattia, chilifetaa - Kevätkaalia, napolitan mix -
Perunaa ja punasipulia uunissa, porsaan ulkofilettä, salaattia.

Tänään salaattia ja kananpaistia. Salaatinkastiketa laitoin 25g :)
Kaupasta tarttui vihdoin mukaan ruususuolaa. Ollut jo kauemmin listalla, muta aina unohtunut :D Maku siis tässä paljon parempi kuin normi pöytäsuolassa ja terveellisiä mineraaleja on enemmän. Ja ulkonäöltään aika söpiksen vaaleenpunasta :)
Aloitin myös pyöräilykauden. Viime vuonna pyörä oli kokoajan rikki, eikä pyöräily ollut hauskaa. Muta nyt on pyörä kunnossa ja meno oli oikein mukavaa. Ajattelin alkaa polkemaan työmatkat, tulis päivittäin noin 12 kilsaa ihan huomaamatta :P Uutta saliohjelmaa odotan vieläkin, jo viikon ollut tekeillä. Harmittelin eilen salilla kun ei uusi ohjelma ollutkaan tikulla, joten sovelsin itselleni siihen sitten oman jalkatreenin. Joka tietenkin meni päin mäntyjä ja honkia x) Joten ei vissiin ihan vielä väännetä ite niitä ohjelmia...

Eipä mulla muuta. Painoa ajattelin ruveta päivittämään tänne maanantaista alkaen. Pientä vaa'an painostusta siis, niin ehkä homma alkaa luistaa nopeemmin ;) Hyvää keskiviikkoa kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Hurjia tuloksia oot saanut aikaan! Hatunnosto :) Sulla on muutenkin mukavia ruokakuvia ja hyvää juttua, taidanpa jäädä seuraamaan :)

    VastaaPoista

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)