keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Uutta ja kivaa!

Tänään saapui vihdoin Fitnesstukun paketti! Jeeeeee, oliki jo jotenki ikävä prostkujauhetta x) Okei, ehkä se toimii myös pienenä motivaattorina... "minä teen juomia proteiinijauheesta, olen siis urheilija ja täytyy elää terveellisesti!" Jooooh... :D

Uutta hypisteltävää! 8)
 "Pillereiltä" odotan hyviä tuloksia, ainakin olen paljon kehuja lukenut. Jotkut ovat näiden avulla saaneet painoa pois, mutta itse odotan kehon puhdistumista ja pöhötyksen laskemista. Jos paino lähtee laskuun, fine by me. Proteiinijauhe on maultaan mansikka ja ihan älyttömän hyvää! Sekoitin rasvatonta maitoa ja vettä, koostumus on silti yllättävän paksu ja pirtelömäinen :P Kun olen tuon Diet-Pron käyttänyt loppuun, alan tilaamaan Whey-80 proteiinijauhetta, ihan vaan sen takia, että siinä oli niin paljon makuvaihtoehtoja... x)

Tänään oli tarkoitus mennä bodypumpiin ja sh'bamiin, mutta innostuin sitten tekemään tomaattista tonnikalakastiketta, joten pumppiin en kerennyt. (Ihan vaan btw, kannattaa tarkistaa minkä makusta tomaattimurskaa on ostamassa... olin ottanu chilimaustettuja, joten kastike oli aikasta tulista! Noooooh, ei siinä, vähän vauhtia aineenvaihduntaan!) Sh'bamiin halusin kuitenkin ehdottomasti :P Rankka 45 min tanssien ja nauraen Nooran kanssa, 500 kcal tunti! Harmi, ku ei keretty viimesiin potkuihin mukaan x)

Loppuviikko onki sitten aika kiireinen, mutta mielenkiintoinen. Torstaina olis näyttelyharkat Satun kanssa, sieltä illaksi salille. Odottelen edelleen innolla uutta saliohjelmaa! Perjantaina olis tarkotus mennä harjottelemaan ampumista rynkyllä ja haulikolla (good luck with that..) ja samana iltana vielä Haloo Helsingin keikalle. Lauantaina aikasin pirteenä ylös Vaasan kv näyttelyyn koiraa esittämään, ehkä illalla jotain pientä kivaa ;) Sunnuntaina taas pirteenä ylös samaiseen näyttelyyn toista koiraa esittämään. Illalla olis sitte tulossa koire yöksi hoitoon. Ja nyt oon ihan varma, että tästä listasta puuttuu jotain... No ainaki pitäis keretä vielä kirpparilla viemään uutta tavaraa!

Viikonloppuna olisi Helsingin Kulttuuritalolla FITNESS CLASSIC 2013 kilpailut. Tuttuni Jessica osallistuu kisaan toista kertaa. Olisi niin hieno päästä sinne katsomaan ja kannustamaan, mutta ei millään kerkeä. Elän kisatunnelmia sitten kuvien ja Jessican blogin kautta :D Käykäähän vierailemassa! Vähän puhuttiin, että pitäisi nähdä enemmän ja toivottavasti nähdäänkin. Onhan meillä vähä niinku sama intressi... vähä silleen... joten kuten :D No ei, saahan sitä olla kiinnostunut fitness-kilpailuista ja kaikkeen siihen liittyvästä, vaikken itse en ole lajia aikomassa aloittaa. Varmasti puhuttavaa olisi silti paljon ja voisin oppia uutta! Toivottavasti saadaan järkättyä aikaa :)

Sitte kun saan taas vähän palkkaa, haluaisin ostaa vaaaaaaaatteita. Ja tällä kertaa treenivaatteita. Kaikkee hienoo ja siistii, esim nämä Better Bodiesin housut!


 



Ainiiiiiiiiiiiiiiii, ja sitte vielä, sitte vielä! Vähänkö tilasin hienot juoksukengät 8) Tulis jo!


It's a rainbow on high! :D

Semmosta kaikkee kivaa ja odottamisen arvoista tulossa. Kiitos ja hyvää yötä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)