sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Flunssa alkaa helpottaan!!

Eilen aamulla oli vielä ihan hirveä olo, jouduin sitten perumaan sen salitapaamisenkin. Olin jo perumassa myös Seinäjoen mätsärin, mutta tiesin katuvani jos en lähde. Kaikki lääkkeet vaan naamaan ja menoks :D Reissu meni oloni kannalta tosi hyvin, muuten ei niinkään. Tai no, olihan se hyvää harjoitusta! Itselläni oli mukana kaverini podengo, Riinalla taas collie Roni. Roni on niin energinen ja huomionkipeä tapaus, että kauneuskilpailuissa käymisestä on tullut hankalaa... Vaatii paljon harjoittelua eri paikoissa ja kärsivällisyyttä. Toki kisat ovat aika uutta Ronille (kuin myös meille!), ja varmastin stressiki on kova. Roni purkaa stressin haukkumalla ja podengo-Dita taas tärisemällä sylissä. Haukkuminen vain käy enemmän hermoon! :D

Seinäjoen uusi halli oli kyllä yllättävän pieni ja onnneton! Kivituhka pohjamateriaalina on ihan hyvä, mutta sen pölyäminen on ihan hirveää... kaikki vaatteet, laukut ja kamera ihan pölyssä. Hallissa oli myös läpiveto kokoajan, ja sehän sopi mulle hyvin hehe. Kun kisat sitten vihdoin olivat ohi, huomasin, että  oloni on paljon paremoi, eikä läheskään niin flunssainen. Olisi voinut kuvitella ihan muuta. Mätsäristä ei siis tullut sijoituksia, mutta kokemusta valtavasti :)

Tänään olo onkin sitten ihan hyvä. Eipä tarvi niistellä nenää! Reipastuneena ajattelin piiiitkästä aikaa kokata oikein kunnon ruokaa. Lihapullia, bataatti-kermaperunoita ja herkkusienikastiketta ^^  Ei nyt ihan mitään vähäkalorista kylläkään, mutta oli hyvää toki.


Ostin myös valkohomejuustoa pitkästä aikaa. Juuston välissä oli hunajaa ja mantelia; ihan älyttömän hyvää!


Oon ollu nyt puoli vuotta ihan kauhuissani hiustenlähdöstä!! Tuntuu, että nitä lähtee ihan älyttömästi ja joka paikassa. Oikein hävettää ku kaikkialla mun hiuksia pyörii... Alotin nyt syömään Piimaxia ja sinkkiä, josko olis niistä puutosta. Tosin huomasin, että hiukset voivat heti paremmin kun saan aurinkoa, eli aika varnasti kärsin D-vitamiinin puutteesta, eikä kalsium ole siksi päässyt imeytymään :/ Yritän myös saada C-vitamiinia tarpeeksi päivän mittaan, siitäkin on ollut puutosta...


100%  tyrnimehua! Nam
Jostain syystä en ole tänään kahvia juonut ollenkaan :0 Joten nyt on kahvi tippumassa ja josko sitä ottais vähä Riinan tuomaa jätskii.... ;) Ja ehkä vähä pleikkaa sunnuntain kunniaksi!

PS. On niin kaunis amerikan akita tv:ssä just 0.o Upea... Ihan vielä se ei sovi suunnitelmiin, mutta joskus vielä tämmöisen hankimme!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)