torstai 4. huhtikuuta 2013

Uusia tuulia

Ajattelin nyt sitte vihdoin aloittaa tän uuden blogin. Vanha meni poistoon. En osaa kirjottaa niitä näitä arjestani, enhän oo koskaan päiväkirjaakaan pitäny. Mutta nyt jos enemmänkin keskittyisin tän uuden ja terveellisemmän elämän pohdiskeluun. Kaikki on mullekki niin uutta ja jatkuvasti tulee lisää mielenkiintoista infoa. Pakko saada jonnekin purkaa, kun ei oikein lähipiiristä löydy samassa tilanteessa olevia :) Ajatuksia pyörii päässä valtavasti kokoajan aiheeseen liittyen, joten enköhän mä tänne vähän paremmin saa tekstiä, kun teemakin on nyt selvillä!

Noniin mitäs sitte? Mistä aloittaisin. No vaikkapa siitä, että tilasin juuri Nooran kanssa Fitnesstukusta kaikkee kivvvaaaaa! Eli tässä tapauksessa proteiinijauhetta, shakeri ja 30-day detox-kapseleita. Kapseleista oli ainakin hyvät käyttäjäkokemukset, joten siksi laitoin tilaukseen. En oikeastaan odota ko. tuotteelta mitään laihdutusvaikutusta vaan myrkkyjen poistoa kropasta. Meni tuo pääsiäisen ruokavalio vähän sinne raskaamman puolelle... ugh.

Protskujauhetta en olekaan hetkeen käyttänyt, sen jälkeen kun edellinen loppui. Ovat kuitenkin suht kalliita, mutta onneksi tämä kyseinen merkki oli hyvän hintainen. Olisihan sieltä tarttunut mukaan vielä vaikka mitä muuta, mutta onnistuin välttämään kiusaukset :P Onnistuin myös välttämään pannukakun kiusauksen tänään ruokalassa, vaikka Noora erityisen hyväksi kehuikin ;) Me proud!

Tähän vähän liittyen, koitan nyt pakolla pienentää annoskokoja!! Muka aina niitä pienentelen, mutta paino laskee niin hitaasti, että jossain on vielä varaa... Ja nyt ensimmäiset onnistumiset juurikin tuolla ruokalassa; yksi kauha keittoa kahden sijaan, yksi leipä kahden sijaan, ei salaatinkastiketta salaattiin vaan mausteita.. eikä sitä jälkkäriä!! :D

Tällä hetkellä on vähän liikunnat jäissä kun kurkkukipu vaivaa. Eilen kävin kuitenkin lenkillä ja juoksinkin välillä; hyvin tuntui kurkku kestävän. Uuteen nousuun siis! Pyöräkin on korjattu, että pääsisin sillä töihin auton sijaan, mutta ainakin aamuisin vielä on tiet aika jäässä :/ Mun onnella olisin heti jossain puskassa polvi auki, joten ehkä mä vielä odottelen ens viikkoon. Silloin muuten uuden saliohjelmanikin pitäis tulla!? Odotan niin innolla :P

Ja ihan vaan itselleni muistutukseksi, että kyllä tässä ollaan oikeeseen suuntaan menossa :)

PS. Blogin ulkoasua en nyt vielä jaksa sen kummemmin muutella. Haluan löytää jonkin hienon teeman ja tyylin ensin ^^

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)