maanantai 29. huhtikuuta 2013

Viikko takana herkkulakkoa!

Ja hyvin on mennyt :) Ei ole ollut mitään mielitekoja. Täytyy muistaa syödä hyvin ja kolmen tunnin välein, niin on yllättävän helppo sanoa ei herkuille. Viikonlopun kirousta pelkäsin, mutta hyvinhän se meni!

Perjantaina töiden jälkeen jälkeen lähdin Riinan kanssa salille vähän niinkun oppaaksi. Annoin Riinalle kopion omasta saliohjelmastani, sillä on hyvä aloitella :) Itse koiti myös jotain pientä tehdä, kroppaa kuunnellen. Joten kuten jaksoi, mutta eivät olleet lihakset ihan vielä täydessä latingissa. Väsyneenä salilta kotiin herkullista ruokaa syömään ^^
Tämä ateria on siis hampurilainen :D Vähän sieltä alta pilkottaa sämpylä ja kaksi jauhelihapihviä. Päällä kaikkee muuta hyvää. Huomaa myös selleri siellä!

Illemmalla avokin kanssa vaihdettiin vihdoin renkaat, kun alkaa jo niin sulaa olemaan, eikä pakkasiakaan enää luvassa. Ajelimme siis anoppilan talliin. Avokki vaihtoi kesäkumit autoihin ja minä puolestani siivosin ja imuroin kummatkin. Tarkistimpa öljytkin... hyvä niin, koska eipä ollut öljy edes minimissä. 2 litraa sai kaataa, että nousi noin puoleen väliin mittatikkua. Selvästi vanha Pökötti öljyä syö, eikä huohotinputken tyyppivika öljyä mitenkään säästä! Avokki jäi sitten illaksi saunomaan ja minä ajelin kotiin. Hetken kerkesin blogeja lukea, kunnes päätin mennä nukkumaan.

Lauantai oli päivään asti aikamoista löhöilyä. Aamulla oli niin nälkä, että kerkesin tuhota ihanat avocado-kalkkuna-kanamunaleivät, ennen kuin hoksasin, että olisin halunnut ottaa niistä kuvan tänne :) Päivällistä menimme syömään anoppilaan; kanaa ja riisiä, sekä hyvää salaattia. Siitä menimme porukoillemme kahville, jossa söin pienen protskupatukan ja banaanin kahvin kanssa. Kahvin jälkeen lähdimme kaupungin teatteriin katsomaan Ilkka Aron Luolamiehen. Alun skeptisyys sai väistyä, kun sain minäkin nauraa vedet silmissä! Oli kyllä niin osuvia esimerkkejä miehen ja naisen erilaisista elämänkatsomuksista. Mies on saalistaja, nainen keräilijä :D Teatterin jälkeen halusin Subiin. Otin grillatun kanan tuplalihalla ja tuoreilla kasviksilla. Kauan pähkäilin juomaosastolla, että otanko nyt lightlimun vai soodavettä. Päädyin lopuksi siihen veteen :) Kaupungista heitin avokin kavereidensa luokse ja itse menin siskon luo. Pelattiin mm. mielenkiintoista kirurgipeliä... se oli aivan järkyttävä, ei päätä eikä häntää. Tässäpä pätkä ko. pelistä :D


Yöksi ajelin kuitenkin kotiin, ja pian pian jo nukahdinkin. Avokki tuli yöllä kotiin ihan into pinkeenä; ulkona oli jotain hämärää porukkaa, luultavasti pyörävarkaita, kun sorkkarautojen kanssa pyörivät siellä puskissa. Niitä tyyppejä sitten tarkkailimme. Johonkin riitaan ajautuivat naapurin naisen kanssa, ja avokki päätti lähteä takaisin ulos. Poliisit ilmaantuivat paikalle, kun olivat saaneet soiton pyörävarkaista alueilla. Eipä porukka kiinni jäänyt, kun osasivat piilotua poliiseilta... Toivottavasti varastetut pyörät saadaan takaisin.

Sunnuntaikin oli aikamoista rentoilua aamupäivän. Päivemmällä Avokki lähti Ilmajoella mökillä käymään ja minä suuntasin salille reippain mielin. Ajattelin tehdä pitkästä aikaa koko saliohjelman Riinan seurana. Hyvinhän se meni! Mahtava fiilis! Jalkaprässiin lisäsin 10kg, vatsaan 5kg ja selkään 5kg. Olka-ja rintaprässi eivät menneet ihan putkeen, mutta ensi kerralla paremmin sitten. Treenin jälkeen rentouduttiin hieromatuoleissa ^^

Kotiin päästyäni kävin pikasuihkussa ja aloin kokkaamaan avocado-tonnikalapastaa. Taas meinasi tulla syötyä koko annos ennen kuvaa :D Tosin kieltämättä tämä ruokien kuvailu tuntuu välillä naurettavalta!!
Omsnoms!

Sitten lenkkivaatteet päälle ja kaverin luo mars! Hänen uutta koiraa menin katsomaan, Hollanninpaimenkoira, nuori ihastuttava uros. Todella hellyyttävä tapaus :) Kiersimme tunnin hihnalenkin kauniissa auringonpaisteessa. Hetkeksi jäin vielä istuskelemaan teelle ja tutustumaan uuteen koiruun. Vielä se on kuulemma kovin vieraskorea muuta laumaa kohtaan. Mutta katsotaan kunhan asettuu taloksi ;)

Loppuilta meni sohvalla istuskellessa ja avokki näytti erään erittäin laadukkaan musavideon, minkä olivat poikien kanssa löytäneet. Oli kyllä sen verran laatutavaraa, että jaanpa sen täälläkin!

Hienoa Romania, kerrassaan hienoa. Silmä ja korva lepää! xD


Maanantain kuulumiset vielä siinä määrin, että aamupaino 80,3 kg, ja aamupalaksi se perus arkiaamukiireisen "otamukaantöihin"- maitorahka ja mehukeitto :)

PS. Liittykäähän kanssaihmiset kannustamaan! Ja samalla linkkailkaa blogejanne, otan mielelläni vastaan uusia luettavaksi :) Olen niin onneton niitä etsimään! Aurinkoista alkavaa viikkoa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)