perjantai 26. huhtikuuta 2013

Viivästynyt päivitys

Blogger ei ole nyt hetkeen toiminut kunnolla, eikä ole antanut ladata kuvia ollenkaan! Nyt näyttäisi kuvien lataaminen onnistuvan paremmin, joten hieman jäljessä tulee tämä postaus!

Maanantaina käväisin nelijalkaisten kavereiden kanssa lenkillä. Meteoriittimontussa tuuli ihan älyttömästi, mutta muuten oli ihanan rauhallista. Peltoaukealla näkee paljon muuttolintuja ja välillä saattaa päästä ihan lähelle. Enimmäkseen näkyy joutsenia, kurkia ja erilaisia hanhia. Pitäis tosin olla järkkäri matkassa, että niistä saisi kunnollisia kuvia :)
Kolmestaan saatiin kulkea.
On siellä lintuja :D Ja tuulivoimala!
Kivikossa mukava pyöriä?
Vielä on harmaata. Täytyy kesällä ottaa uusi kuva!
Keskiviikkona avokki teki pizzaa. Täytteeksi kanaa, tonnikalaa, kotijuustoa ja kasviksia. Valmis pizza oli älyttömän hyvännäköinen päälipuolin, mutta uunissa pohjalle oli tapahtunut jotain mielenkiintoista. Leivinpaperi oli nimittäin täysin "leipoontunut" pohjaan kiinni! Aikamme yritimme pizzaa pelastaa leivinpaperin kynsistä, mutta päädyimme lopulta luovaan ratkaisuun. Kaavimme päälliset kulhoon ja pohja roskiin. Uuniin muutama täyjyvätortilla, ja siihen sitten täytteet päälle :P Erittäin herkullinen oli tämä ratkaisu!


Lisäilin omaan pizzaan selleriä (sopi yllättävän hyvin!?), retiisiä ja persiljaa
Samana iltana saapuivat uudet Asicsen juoksukengät! Eikä kestäny ku pari viikkoa!! Koon valinnan kanssa oli ongelmia, mutta onneksi valitsin juuri oikean, eikä palautus/vaihtamis/odottamisrumbaa tarvinnut käydä läpi. Niitähän piti siis heti mennä testaamaan, flunssasta huolimatta!

Ai että, on ne vaan kauniit x)
Lähdinpä siis lenkille Riinan ja Ronskun kanssa Pilvilammelle. Ilta oli ihanan aurinkoinen ja lämmin. Kengät tuntui hyvältä jalassa, tosin se kävi selväksi, että eihän nää mikkään metsäkengät todellakaan ole :D Tasamaalla kuitenkin kevyet kävellessä ja juostessa riittävän tukevat. Kärjen kangas on ohutta ja hengittävää. Ei ollut turha ostos!

Mitään hikilenkkiä emme tosiaan lähteneet suorittamaan, kummankin ollessa vähän heikossa hapessa. Ihan rauhallinen kuvauslenkki siis :) Tässä joitain kuvia matkan varrelta, kyllä se kesä sieltä pian tulee!

Metsä tulvii
Ei näkynyt hiihtäjiä, mutta koitettiin olla varuillamme. Yleensä aika arvaamatonta porukkaa nuo ihmehiihtäjät kuitenki!
Ihanainen metsätie
Yksinäinen kivi. Don't mind me, standing there like an idiot :D

Auringonlasku <3

 Woolmill's Von Klain Barton "Roni"




Koskahan sitä sais sen oman koiran jota leikittää? :D

Metsä-Miira
 Tuo metsälenkki piristi kyllä, mutta eipä sen suuremmin tähän yskään auttanut. Nyt siis aikalailla peiton alla koittanut lepäillä ja parantua kunnolla. Aamulla olo oli hirveä, mutta nyt taas parenpi. Ajatuksena olisi lähteä salille kaverille esittelemään ja samalla ohjata hänelle salitreeni. Itse jos ottaisin kuitenkin ihan iisisti, vaikka hinku olisi jo kova :)

Eiliset überhyvät hapankorput ^^ Avocadoa, keittokinkkua, persiljaa, sellerinlehtiä ja retiisiä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)