perjantai 5. huhtikuuta 2013

Vihdoin sain nimen haluamalleni!

Niin kauan kuin muistan, olen ollut kiinnostunut sisustamisesta ja erityisesti kaikista erilaisista tyyleistä. Itse en oikeastaan koskaan ole konkreettisesti sisustanut, vaan enemmänkin perehtynyt asiaan. Nyt kun flunssan takia on hieman aikaa makoilla tv:n ääressä, sain vihdoin rakastamalleni sisustustyylille nimen; Mexican Hacienda!!! :D Ja heti tiedän, että monet sanoo "No hyi!", mutta itse tykkään. Olen aina myös pitänyt rustiikkisesta decorista, joka onkin osittain hieman samantyylinen kuin tämä mexicolainen. Rakastan myös yli kaiken industriaalisia rakennuksia ja sisustusta, mutta sitä taas ei voi oikein yhdistää edellä mainittuihin. Tai niin ainakin luulen :D Olen aina haaveillut semmoisesta vanhasta tehdasrakennuksesta, jossa on esim säilytetty alkupäiset tiiliseinät, ja sinne sitten rakennettu asunto. Paljon rosteria ja lasia... ahhh ihanaa ^^  Ja mikä mielenkiintoisinta, rustiikkiseen ja hacienda tyyliin ei kuulu näitä elementtejä lainkaan!
Seuraavassa joitain esimerkkejä Hacienda tyylistä:

Tokikaan ei nyt ihan tänne pohjoisen ilmastoon voi näitä ulkopaikkoja toteuttaa, mutta ehdottomasti tulevaan omaan kotiin tulee varmasti tätä tyyliä yhdistettynä rustiikkiin.

Yllä oleva kuva on ihan upea! Seinien, katon ja lattioiden materiaalit viittaavat haciendaan, mutta portaat ja lasiset seinät taas indutrialiseen toteutukseen. Ehkä niiden sekoittaminen siis onnistuukin :P

Seuraavassa hieman esimerkkejä rustiikista. Jos saisin päättää, haluaisin asua jossain Kanadassa sen upeiden metsien ympäröimänä lähellä Yellowstonea... Sinne tämä tyyli on kuin omiaan! No okei, ehkä se tänne Suomen mäntykorviikkoon voisi joten kuten sopia :D



Ja kuulkaas, yhä enemmän alkaa näyttää silti, että kyllä näitä täysin erisuuntaisia tyylejä pystyy yhdistämään, kuten alla! Rustic/industrial keittiö; upea upea upea!


Otan vielä muutaman esimerkin kunnollisesta teollista tyylistä. If I was a girl living in New York, this would be my home!

 Että tällasta tulosta syntyy flunssassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)