tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kotitreeniä!

Tänään ei viittyny heti eilisen rankan treenin perään mennä salille vetään uutta treeniä, en tiedä kuinka olis kroppa kestäny. Joten tein sitte tämmösen kotitreenin. Tuli samalla testattua uudet jumppamatot ja kyllähän ne ajoivat asiansa.

Ai että, odotan jo innolla Leonidaksen vatsojen kaltaisia tuloksia x)
Joo eihän se kovin pahalta näytä, mutta tällaselle aloittejilla oli oikein sopiva! Kyllä poltti vatsoja, mutta oon oppinu olemaan heti luovuttamatta jos nyt vähä sattuu... ei niitä tuloksia muuten saa :P Suuria oivalluksia ;) Ajattelin, että voisin ottaa tän aamurutiiniks; ei voi ajastakaan valitta, tuo kesti vain noin 15 min. Sais hyvin metabolian heti aamusta liikkeelle!

Löysin sattumalta fitspo-blogeissa pyöriessäni tämmösen appin ku FitRadio. NonStop-streamina treenimusaa :P Ja musatyylin saa valita; nyt kuuntelen Party kanavaa ja toimii! Suosittelen!  Ei tarvi plarailla jatkuvasti jotain hyvää musaa, vaan saa keskittyä tekemiseen. Välillä täällä muuten joku naikkonen huutelee kannustavia kommentteja :D FitRadion voit ladata Androidille esim. täältä.  Tilasin puhelimeen myös tämmösen käsivarsiremmin. Eipä hölsky taskussa, eikä kuulokkeiden johto kiristä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoitavaa, ideoita, ehdotuksia? :)